0
0
00
Informatie therapie

 

 

Hotstone massage!

Dit is een massage met stenen die een temperatuur hebben van ongeveer 50graden celcius. De stenen zijn gemaakt van basalt, dit is gestold lava en is rijk aan metalen. Door de temperatuur van de stenen en de massage ontspant de spier volledig.

De hotstone massage heeft een goede uitwerking op: 

o.a. spanning, stress, spierpijn, verkrampte spieren en spijsverteringsstoornissen.                     Spieren vinden warmte heerlijk. Ze raken er rijkelijk van doorbloed en dat is goed voor de afvoer van afvalstoffen.

Klassieke massage!

Dit is een massage dat bestaat uit een aantal handgrepen, die samen een complete massage vormen: Palperen, intermitterend drukken, strijkingen, knedingen, fricities, schuddingen of kloppingen en slotstrijkingen.De klassieke massage is gebaseerd op het wetenschappelijk model van de mens, waardoor de behandeling van de afzonderlijke spieren centraal staat. Door aanraking met de muis van de hand, drukkingen op het onderhuids bindweefsel, kneden van spieren, rek op de banden en kapsels kunnen verschillende effecten bereikt worden.

Zwangerschapsmassage

 De zwangerschapsmassage kan in combinatie met de hotstone of de klassieke massage. De massage vindt plaats op een speciale tafel, waarbij er een uitsparing zit voor de buik. Perfect voor de zwangere vrouw. Het alleen al liggen op de tafel zorgt voor een heerlijk ontspannend gevoel. 

Triggerpoint

Triggerpoints

Pijn: bij de meeste pijnklachten spelen triggerpoints een rol. ze zijn zelfs vaak de voornaamste oorzaak.

- problemen met bewegen: zoals stijfheid, krachtverlies en beperkte beweeglijkheid.

- diverse symptomen: zoals wazig of dubbel zien, duizeligheid, evenwichtsstoornissen, tintelingen, maar ook jeuk, verdoofdheid en een brandend gevoel.

 Natuurgeneeskunde

Wat houdt het in? Letterlijk je lichaam en geest weer in balans brengen. Wanneer je niet in balans bent, kunnen er allerlei lichamelijke en/of geestelijke klachten ontstaan. Door onder andere gebruik te maken van diverse testmethodes, zoals de spiertest, polsdiagnostiek of de pendel, kan ik zien waar er een disbalans is.

Welke behandelvormen kan je bij mij verwachten?

- Voedingintolerantiekuur

- Bachbloesems

- E.E.N® energetica

- Schlüsslercelzouten

- Vitaminen en mineralen

- Sanoconcept

- Diverse behandelingen om het lichaam weer in balans te brengen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 googlebe484c33cee8acd0.html